Företagsmassage

Många företag i Sverige använder sig idag av företagsmassage som ett komplement till företagshälsovården. Anledningen till detta är naturligtvis att de sett de positiva resultaten och bedömer att det är gynnsamt för både företaget och den enksilde medarbetaren.

Vi får möjlighet till ett personligt möte med den anställde, där vi regelbundet kan kommunicera vikten av eget ansvar gällande den personliga hälsan. Vår erfarenhet är att regelbunden företagsmassage leder till att öka motivationen för den egna fysiska och mentala hälsan. De som går på massage regelbundet tenderar att ta hand om sig bättre även på sin fritid och sköter oftare om sig med hälsofrämjande träning och motion.

Företagsmassage innebär regelbunden behandlande och förebyggande svensk klassisk massage direkt på er arbetsplats. Vi har genom många års erfarenhet ett bra team av massörer, som samtliga är certifierade enligt branschrådet svensk massage och innehar patientförsäkring.

Är ni intresserade av företagsmassage? Just nu kan vi erbjuda er helt kostnadsfri prova-på massage på jobbet i Eskilstuna.

Kontakta oss så berättar vi mer.

 

I Eskilstuna är vi en del av www.mobilmassage.se

Copyright © munktellstadens.se 2019 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB